ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΛΙΒΕΡΙ 09-02-2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ....ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

       Στις 29 Ιανουαρίου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση, συναντήθηκε η Ομάδα Πρωτοβουλίας με το Τοπικό Συμβούλιο Αλιβερίου, στο πλαίσιο των επισκέψεών της με όλα τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου μας.
      Δέκα μέρες μετά ο πρόεδρος κ, Φούντας με επιστολή του μιλά για διαστρέβλωση της Αλήθειας!!!
       Κύριε Πρόεδρε. Σεβόμαστε την ηλικία σας, τους αγώνες σας για το καλό της κοινότητάς σας, την αγάπη σας για τον δήμο μας. Θα μας επιτρέψετε όμως να εκφράσουμε τη λύπη μας και την απορία μας για αυτή σας την επιστολή, δέκα μέρες μετά. Για ποιες καταδικασμένες μεθόδους αλήθεια μιλάτε; Που είναι η διαστρέβλωση και το ψεύδος; Είχατε ή όχι συμβούλιο την Κυριακή 29/1/2018 και ώρα 11 το πρωί; Μας είπατε ότι μπορούμε να το παρακολουθήσουμε όταν σας το ζητήσαμε, αλλά μας αφήσατε έξω μέχρι να συζητήσετε ναι ή όχι; Σαφώς και το κλίμα της συζήτησης ήταν καλό και από τις δύο πλευρές. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Ενημέρωση ζητάμε κι αν μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε πολύ ευχαρίστως. Μήπως όμως να αναφέρουμε τα όσα ο κ. Αναπληρωτής πρόεδρος έλεγε δυναμιτίζοντας το κλίμα; Είναι υπαρκτά ή όχι τα προβλήματα που μας είπατε και εμείς δημοσιεύσαμε; Άλλωστε εσείς τα αναφέρετε ένα προς ένα στην επιστολή σας. Πού διαφωνείτε; Πού είναι το ψεύδος; Παρόντες ήταν πολλοί στη συζήτηση και μπορούν να τα επιβεβαιώσουν. Δεν αμφιβάλλουμε ότι κάνετε ό,τι μπορείτε, στο μέτρο του δυνατού. Το ότι μας δεχτήκατε σας τιμά. Μπορούσατε να αρνηθείτε. Ο καθένας μας κρίνεται από τις συμπεριφορές του. Δημότες είμαστε και ζητάμε ενημέρωση. Η λογοδοσία και μάλιστα η δημόσια λογοδοσία είναι αρχή της δημοκρατίας και της χρηστής διοίκησης. Είναι υποχρέωση όλων όσων διαχειρίζονται τα κοινά.
       Κύριε Πρόεδρε. Δεν είμαστε "υπό ίδρυση Ομάδα που δεν έχουμε αναγνωριστεί επίσημα από την τοπική κοινωνία μέσα από εκλογική διαδικασία" όπως λέτε. Είμαστε μια νέα δημοτική κίνηση και ιδρύουμε Δημοτική Παράταξη. Ξεκινάμε να διαμορφώσουμε, με όσους συμφωνήσουν μαζί μας (προσωπικότητες – συλλογικότητες – αυτοδιοικητικές παρατάξεις-μεμονωμένους πολίτες ), ένα ΠΛΑΤΥ , ΕΝΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ εντολή διοίκησης του Δήμου στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
       Ίσως αυτό να είναι και ο λόγος της "καθυστερημένης" (χρονικά) ανακοίνωσής σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Η  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σχετικά με μας

To in-aliveri.gr δημιουργήθηκε με πρώτο στόχο την ενημέρωση και προώθηση  του Αλιβερίου σαν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό, θέλοντας να αναδείξει κάθε πολιτιστική και όχι μόνο δραστηριότητα . Άμεση και έγκυρη παρουσίαση όλων  των ειδήσεων του Δήμου μας

 

Επικοινωνία

Τα γραφεία μας

Κεντρικά
Αλιβέρι | Εύβοια
+ 30 697 725 9270
info@in-aliveri.gr
Υποκατάστημα
Κάρυστος | Εύβοια
+ 30 22240 26466
info@in-aliveri.gr

Τελευταία νέα

25
Ιουλ2019

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ...

Με την υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στο Μηλάκι Ευβοίας

17
Ιουν2019

GRECO ARTE (Άνεμοι φ...

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της τρίτης GRECO ARTE (Άνεμοι φιλίας και πολιτισμού ) θα πραγματοποι...