ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΛΙΒΕΡΙ 16-2-2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΝΩΡΙΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Η σύγχυση, ο πανικός, ο εκνευρισμός, εμφανής. Το επίπεδο γραφής γνωστό.

        Επικαλούνται τον τίτλο «Ελεύθερη Άποψη». Τόσο «ελεύθερη» όμως που δεν χωρά άλλη άποψη, γνώμη, κριτική, θέση. Είναι η ντουντούκα της Δημοτικής Αρχής του κ. Μπουραντά. Καλά κάνουν. Δεν καταλαβαίνουμε όμως γιατί προσπαθούν να το κρύψουν! Είναι η Σελίδα που πολλές φορές κρύβεται πίσω από ανώνυμα ή ψεύτικα προφίλ και δεν διστάζουν να ψεύδονται και να λασπολογούν. Που δεν απαντούν στα όσα γράφουμε για τα προβλήματα του Δήμου μας (τι να πουν άλλωστε, οι δημότες τα βλέπουν και τα ζουν καθημερινά και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν είναι αδιάσειστα), αλλά δείχνουν το μένος τους γράφοντας ό,τι τους βολεύει πολιτικά. Που είναι γνώστες επί παντός επιστητού και έχουν τα αλάθητο του Πάπα.

     Στην ανάρτησή τους λοιπόν, που βρίθει εμπάθειας, απαράδεκτων χαρακτηρισμών και ειρωνείας, αναφερόμενοι στην ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, προσπαθούν εναγωνίως να μας ταυτίσουν με άλλη παράταξη του 2014! Μιλούν υποτιμητικά για τις ικανότητες των ανθρώπων της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. Αναφέρονται στις ΜΚΟ, στην πολιτική της κυβέρνησης, στην αντιπολίτευση που έκανε παλιά ο ΣΥΡΙΖΑ, στον πρωθυπουργό (με κριτική μεγάλου πολιτικού αναλυτή), στον υπουργό κ. Αποστόλου, στις εκλογές του 2014. Θέματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, πόσο μάλλον με την ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. «Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα». Θίγονται γιατί αναδεικνύουμε τα προβλήματα, απορρίπτουν την κριτική, προβλέπουν το μέλλον!!! Σε όλα εκτός από το θέμα. Είναι αλήθεια τα όσα αναφέρονται; Τους πειράζει που αναδεικνύονται τα προβλήματα και όχι το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα που η Δημοτική Αρχή δεν κάνει τίποτα για να τα επιλύσει. Όλα είναι τέλεια κατ’  αυτούς. Τα προβλήματα είναι αόρατα με τα γυαλιά της «Συμπολιτείας».

    Αγωνιούν και αναρωτιούνται αν έχουμε το μαγικό ραβδί να λύσουμε τα προβλήματα όταν έρθουμε στην εξουσία. Αυτό δεν είναι δικό σας μέλημα, αφήστε άλλους να το κρίνουν όταν έρθει η ώρα. Σας φοβίζει βέβαια. Γιατί είστε μια Παράταξη που συγκροτήθηκε για έναν και μόνο σκοπό. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς θέσεις, χωρίς όραμα, χωρίς προτάσεις. Και αυτά τα γνωρίζουν οι Δημότες. Αυτή είναι η «Συμπολιτεία». Αυτή σήμερα έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να λύσει τα προβλήματα.

    Και για να μην μπερδεύεστε ποιοι είμαστε (αν και το ξέρετε). ΕΙΜΑΣΤΕ ένα πλατύ, ενωτικό, ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό κίνημα, με όραμα, με ιδέες, με νέα πρόσωπα, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου μας στις ερχόμενες εκλογές. Δεν έχουμε καμία σχέση με το χθες, με τις παλιές υπάρχουσες Παρατάξεις που εκπροσωπούνται ή όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την εμπιστοσύνη και τη στήριξη εκείνων των δυνάμεων της κοινωνίας, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην αλλαγή πορείας του Δήμου μας, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση.

   Είναι πλέον ολοφάνερο το πόσο αυτό σας τρομάζει.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σχετικά με μας

To in-aliveri.gr δημιουργήθηκε με πρώτο στόχο την ενημέρωση και προώθηση  του Αλιβερίου σαν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό, θέλοντας να αναδείξει κάθε πολιτιστική και όχι μόνο δραστηριότητα . Άμεση και έγκυρη παρουσίαση όλων  των ειδήσεων του Δήμου μας

 

Επικοινωνία

Τα γραφεία μας

Κεντρικά
Αλιβέρι | Εύβοια
+ 30 697 725 9270
info@in-aliveri.gr
Υποκατάστημα
Κάρυστος | Εύβοια
+ 30 22240 26466
info@in-aliveri.gr

Τελευταία νέα

25
Ιουλ2019

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ...

Με την υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στο Μηλάκι Ευβοίας

17
Ιουν2019

GRECO ARTE (Άνεμοι φ...

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της τρίτης GRECO ARTE (Άνεμοι φιλίας και πολιτισμού ) θα πραγματοποι...