ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλη δημότισσα, φίλε δημότη

        Οι ερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 αποτελούν μία κρίσιμη καμπή για τον Δήμο μας. Θα κρίνουν την προοπτική του: Συνεχίζουμε τον κατηφορικό δρόμο της παρακμής ή ανεβαίνουμε όλοι μαζί ως τοπική κοινωνία το δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής;

        Σε αυτή την κρίσιμη καμπή αποφασίσαμε να είμαστε ενεργά παρόντες στον δρόμο της ανάπτυξης, της συμμετοχής και της προόδου. Με όραμα, με γνώση, με εμπειρία, με  αποφασιστικότητα για προσφορά στον τόπο μας, για ένα νέο μοντέλο δημοκρατικής τοπικής διακυβέρνησης. Πολίτες από όλες τις γωνιές του Δήμου μας συγκροτούμε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

      Όραμά μας είναι ένας Δήμος που σχεδιάζει, οργανώνει, καινοτομεί, διεκδικεί ΜΑΖΙ με το δημότη τον οποίο ενθαρρύνει να είναι συμμέτοχος και συνοδοιπόρος. Μία Δημοτική Αρχή που διαχειρίζεται την καθημερινότητα μαζί με τον Δημότη και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, παρέχοντας ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών, διαμορφώνοντας και ενισχύοντας ένα δίκτυο κοινωνικής φροντίδας, στηρίζοντας και ενθαρρύνοντας τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής και την επιχειρηματικότητα.

        Η συμφιλίωση και η συνεργασία όλων των παρατάξεων να πάρει την θέση της διχόνοιας και της αλληλοεξόντωσης που χαρακτηρίζει το παρόν και το παρελθόν. Να αφήσουμε πίσω ότι μας χωρίζει και να ενωθούμε για να δημιουργήσουμε στην περιοχή μας ένα καλύτερο αύριο για τους κατοίκους των πόλεων και των χωριών μας.  Έτσι να δημιουργήσουμε ένα ΔΗΜΟ όπου ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. Έναν Δήμο Ανάπτυξης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

        Είμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο δήμο σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Είμαστε εδώ για να προτείνουμε απέναντι στη σιωπή και την απραξία, τη δράση και τους αγώνες. Απέναντι στο λαϊκισμό και την προχειρότητα, την οργανωμένη και χρηστή διαχείριση. Είμαστε εδώ γιατί δεν θέλουμε μια αρχή συγκεντρωτική, αλλά μια δημοτική αρχή συμμετοχική και συλλογική που εξουσιοδοτείται από τους δημότες, ελέγχεται από τους δημότες, λογοδοτεί στους δημότες,  ενεργεί μαζί με τους δημότες, εκφράζοντας και εκπροσωπώντας όλους και όλες.

      Αυτής της προσπάθειας έχω την τιμή να ηγηθώ, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και να καλέσουμε, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, τους συνδημότες μας, να αξιώσουν αυτά που τους αξίζουν: την κοινωνική αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια, την διαφάνεια, την συλλογικότητα, την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη, την πρόοδο, και να απορρίψουν αυτά που τους υποτιμούν:  τις πελατειακές εξαρτήσεις, το παρασκήνιο, τον παραγοντισμό, την διαπλοκή, την ιδιοτέλεια και τα άνομα συμφέροντα. 

       Είναι η ώρα να δώσουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα για ένα καλύτερο ενωτικό προοδευτικό Αύριο, για έναν Δήμο Ισχυρό, Δίκαιο, Πρωτοπόρο, Κοινωνικά αλληλέγγυο.

        Είναι πρωτίστως η μεγάλη ώρα της ενεργής συμμετοχής. Η πρότασή μας βασίζεται σε σας τους Πολίτες και τους εργαζόμενους, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ανοίξουμε τους ορίζοντες και να χαράξουμε τους δρόμους της Ανάπτυξης που τόσα χρόνια μένουν κλειστοί.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Η  ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΓΩΕΡΓΙΟΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Σχετικά με μας

To in-aliveri.gr δημιουργήθηκε με πρώτο στόχο την ενημέρωση και προώθηση  του Αλιβερίου σαν ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό, θέλοντας να αναδείξει κάθε πολιτιστική και όχι μόνο δραστηριότητα . Άμεση και έγκυρη παρουσίαση όλων  των ειδήσεων του Δήμου μας

 

Επικοινωνία

Τα γραφεία μας

Κεντρικά
Αλιβέρι | Εύβοια
+ 30 697 725 9270
info@in-aliveri.gr
Υποκατάστημα
Κάρυστος | Εύβοια
+ 30 22240 26466
info@in-aliveri.gr

Τελευταία νέα

25
Ιουλ2019

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ...

Με την υποστήριξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στο Μηλάκι Ευβοίας

17
Ιουν2019

GRECO ARTE (Άνεμοι φ...

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της τρίτης GRECO ARTE (Άνεμοι φιλίας και πολιτισμού ) θα πραγματοποι...